Labels

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Confidex Links NFC

CON-3001795
Confidex Links Modulaire NFC-labels zijn betaalbare NFC-stickers die elke online inhoud verbinden met elk fysiek product. Met een standaard productvormfactor van 25 x 25 mm bieden deze zelfklevende etiketten meerdere opties met betrekking tot afdrukken, branding, inhoudscodering en speciale lijmen. Confidex Links NFC-labels zijn gebaseerd op de toonaangevende NTX-chipfamilie van NXP Semiconductor en vormen de snelste schakel tussen uw product en uw inhoud via NFC.
€0,79 excl. btw

Confidex Links NFC On‐metal

CON-3001957
Confidex Links On-Metal Modulaire NFC-labels zijn betaalbare NFC-stickers die online inhoud verbinden met fysieke producten. Met een standaard productvormfactor van 25 x 25 mm bieden deze zelfklevende etiketten meerdere opties met betrekking tot afdrukken, branding, inhoudscodering en speciale lijmen. Confidex Links NFC-labels zijn de snelste schakel tussen de NXP Semiconductor's NTAG-chipfamilie.
€0,84 excl. btw

Smartrac Bullseye NFC Wet Inlay - Ø 38 mm

SMA-3002646
BullsEye NFC tags met de NXP NTAG213 chip bieden een hoge betrouwbaarheid en marktleidende prestaties. Unieke ID (UID) spiegel functionaliteit past bij grote hoeveelheden product authenticatie en marketing toepassingen.
€0,99 excl. btw

Confidex Crosswave Classic

CON-3001706
Dubbel dipoollabel voor logistieke toepassingen met goede leesprestaties en stralingspatroon. Confidex Crosswave Classic ™ is ontworpen voor constante leesprestaties in alle richtingen, zelfs bij gebruik van lineaire leesantenne.
€0,22 excl. btw

Confidex Casey

CON-3002400
Confidex Casey ™ -label is ontworpen voor industriële RFID-toepassingen die RFID-etiketten van hoge kwaliteit vereisen voor de dagelijkse activiteiten. De toepasselijke use cases variëren van supply chain en logistiek case level tracking tot work-in-process applicaties waarin RFID wordt gebruikt voor het opvolgen van de productiefase van het product.
€0,19 excl. btw

Confidex eKanban GTL

CON-3001986
Master Global Transport Label (GTL) voldoet aan VDA-aanbevelingen 4994 en 5501.
€0,29 excl. btw

Confidex eKanban SLC

CON-3001985
Enkel label voor Small Load Carrier (SLC) conform VDA-aanbevelingen 4994 en 5501.
€0,27 excl. btw

Confidex Flex

CON-3001568
Confidex Flex ™ is ontworpen om te passen bij een breed scala aan componenten - of het nu een plastic, metalen, platte of gebogen component is. De flexibele structuur van het label met zijn sterke achtergrondlijm maakt het een duurzame identificatiemethode voor componenten variërend van auto-accu's tot plastic onderdelen.
€1,29 excl. btw

Confidex Silverline Blade

CON-10028598
Confidex Silverline Blade ™ is het antwoord. Dit kleine maar krachtige RFID-label dat in veel gevallen een harde RFID-tag kan vervangen. Deze kleine reus is optimaal voor het taggen van bedrijfsmiddelen en zal zeker een miljoen industriële toepassingen vinden.
€0,99 excl. btw

Confidex Silverline Classic

CON-10027757
Confidex Silverline Classic ™ is een veelzijdig RFID-label voor alle oppervlakken voor het beveiligen van verschillende soorten industriële activa. Confidex Silverline Classic ™ is een veelzijdig RFID-label voor alle oppervlakken voor het beveiligen van verschillende soorten industriële activa. Door het combineren van de on-metal prestaties van harde tags en personalisatiegemak van labels, maakt de Confidex Silverline Classic ™ het gebruik van RFID eenvoudiger en efficiënter dan ooit.
€0,99 excl. btw

Confidex Silverline Micro

CON-10027755
Confidex Silverline Micro ™ is ideaal voor toepassingen waarbij de geschikte etiketgrootte bijzonder beperkt is, bijvoorbeeld toepassingen met verschillende soorten IT- en bedrijfsmiddelen, waardevolle items of hulpmiddelen. Het label kan ook worden bevestigd op gebogen oppervlakken zoals vloeistofflessen en metalen cilinders zonder de prestaties te beïnvloeden.
€0,86 excl. btw

Confidex Silverline Slim

CON-10027756
Confidex Silverline Slim ™ is een veelzijdig RFID-label voor alle oppervlakken voor het beveiligen van elektrische apparaten, gereedschappen of industriële activa. Door het combineren van de on-metal prestaties van harde tags en personalisatiegemak van labels, maakt de Confidex Silverline Slim ™ het gebruik van RFID eenvoudiger en efficiënter dan ooit.
€0,93 excl. btw